Eurecat presenta al Sónar+D (16-18 de juny al recinte de la Fira Montjuïc de Barcelona) la nova tecnologia per crear cançons i sessions de música en tres dimensions en directe. Durant el congrés, Eurecat mostrarà al Market Lab produccions binaurals i els assistents podran provar alguna de les eines per crear música immersiva per a auriculars. Paral·lelament, els visitants podran provar la sensació 3D a la Demo Room d’Sfëar, consistent en una instal·lació de 64 metres quadrats equipada amb un sistema d’altaveus 25.3 desenvolupat conjuntament amb Amate Audio on hi haurà diverses actuacions d’artistes convidats i sessions tècniques.

Mr J, Hands On, Timothy Schemele i Vagabundo Barbudo al DemoRoom de música 3D

La DemoRoom comptarà amb sessions a càrrec de Mr. J, Hands On, Timothy Schemle i Vagabundo Barbudo. Hands On mostrarà i explicarà la tecnologia Sfëar desenvolupada per Eurecat per fer música 3D, mentre que el reconegut DJ Mr.J mostrarà produccions de música 3D fetes amb tecnologia 3D. Mr J és un artista eivissenc que aquesta temporada punxarà a la festa ANTS a Ushuaïa.

Timothy Schmele és un artista i enginyer alemany que ha treballat en el desenvolupament d’Sfëar i mostrarà a la Demo Room una composició musical purament espacial. Finalment, Vagabundo Barbudo és un projecte audiovisual i musical que va néixer l’any 2013. Es tracta de composicions espontànies fetes amb eines de software lliure.

L’assistència a les sessions és limitada i cal disposar d’una entrada al Sónar+D. Consulta l’horari i inscriu-t’hi a a través de Facebook