Amposta, 29 de novembre de 2016.- El centre tecnològic Eurecat (membre de TECNIO) presentarà el proper divendres, 2 de desembre, les seves capacitats en innovació al Teatre del Casal d’Amposta, on també donarà a conèixer el Centre d’Excel·lència per a la Innovació de la PIME (“Més PIME”), que permetrà a les petites i mitjanes empreses ebrenques cofinançar fins a un 50 per cent els seus projectes en innovació per fer-les més competitives.

El Centre Tecnològic de Catalunya donarà a conèixer divendres les seves capacitats d’innovació al Teatre del Casal d’Amposta.

L’acte, que és gratuït i està obert a les empreses del territori prèvia inscripció (http://eurecat.org/serveis/eurecatevents/eurecat-terres-ebre/), comptarà amb la presència d’Adam Tomàs, alcalde d’Amposta; Jaume Ferrús, vicepresident d’Eurecat, i Azael Fabregat, director del Campus Terres de l’Ebre de la Universitat Rovira i Virgili (URV).

A la presentació, el Centre Tecnològic de Catalunya, que compta amb una seu a Amposta, també presentarà el potencial de la revolució biotecnològica a Catalunya de la mà del Dr. Lluis Arola, director del Centre Tecnològic de Nutrició i Salut (Eurecat-CTNS).

La presentació abordarà els reptes i el potencial de la indústria del futur, amb especial atenció a la innovació del territori.

Patricia Arcos, directora del Centre d’Excel·lència per a la Innovació de la Pime a Eurecat, explicarà com el programa “Més PIME” permet identificar noves oportunitats per a empreses del territori i ofereix metodologia per garantir l’èxit en innovació mitjançant un acompanyament continu a l’empresa.

“Més PIME”, que impulsa Eurecat amb el suport de l’AMEC, PIMEC i l’AEIC i de la Generalitat, ofereix diagnosis tecnològiques a Petites i Mitjanes Empreses de tots els sectors i permet cofinançar el 50 per cent de projectes d’innovació.

El programa “Més PIME” permet cofinançar fins a un 50 per cent dels projectes d’innovació a Pimes de tots els sectors.

Per la seva banda, Santiago Jáñez, de la unitat de Desenvolupament de Negoci i Projectes Multidisciplinars d’Eurecat, abordarà els reptes de la indústria del futur, que passen per la connectivitat, la sostenibilitat i la digitalització, àmbits clau en la recerca d’Eurecat per ajudar a les empreses catalanes a esdevenir més competitives.

 

Dia: divendres, 2 de desembre de 2016

Hora: 9.15 a 12.00 hores

Lloc: Teatre del Casal d’Amposta (Ctra. de la Simpàtica, 6 ─ 43870, Amposta)

Acreditacions de premsa: premsa@eurecat.org

Inscripció gratuïta per als assistents aquí

 

Sobre Eurecat

Eurecat, Centre Tecnològic de Catalunya (membre de Tecnio), aplega l’experiència de més de 550 professionals que generen un volum d’ingressos de 45 milions d’euros anuals i dóna servei a més de 1.000 empreses. R+D aplicat, serveis tecnològics, formació d’alta especialització, consultoria tecnològica i esdeveniments professionals són alguns dels serveis que Eurecat ofereix tant per a grans com per a petites i mitjanes empreses de tots els sectors. Amb instal·lacions a Barcelona, Canet de Mar, Cerdanyola del Vallès, Girona, Lleida, Manresa, Mataró, Reus i Amposta i amb una seu a Brasil, participa a 160 grans projectes consorciats d’R+D+i nacionals i internacionals d’alt valor estratègic i compta amb 73 patents i 7 spin-off. El valor afegit que aporta Eurecat accelera la innovació, disminueix la despesa en infraestructures científiques i tecnològiques, redueix els riscos i proporciona coneixement especialitzat a mida de cada empresa. Més informació a www.eurecat.org

 

Més informació:

Montse Mascaró
Premsa | Direcció de Comunicació Corporativa
Eurecat

Tel. (+34) 932 381 400 | Mòbil: (+34) 630 425 169
C/e: premsa@eurecat.org | www.eurecat.org