Home2021-08-30T09:26:48+01:00

Vols rebre informació per part d’Eurecat?

Subscriu-te i segueix tota l’actualitat del centre sobre:

  • Esdeveniments (congressos, jornades, activitats de networking)
  • Els programes formatius d’Eurecat Academy (màsters, posgraus, workshops, formació ocupacional i subvencionada)
  • Butlletí mensual 
CLICA AQUÍ

Àmbits de coneixement

Un equip multidisciplinar i plurinacional format per científics i tecnòlegs treballa en més de 200 projectes d’R+D aplicat orientats a l’adquisició de nous coneixements que es traslladin en aplicacions i solucions específiques per cobrir les necessitats del teixit industrial.

+informació

bcn m 23

Eurecat dirigeix la seva activitat a tots els sectors empresarials però, en especial, a set grans àmbits estratègics: Alimentació, Energia i recursos, Sistemes industrials, Indústries basades en el disseny, Indústries relacionades amb la mobilitat sostenible, Indústries de la salut i Indústries culturals i basades en l’experiència.

+informació

cetemmsa 35

Eurecat, el gran proveïdor de tecnologia industrial de Catalunya, ofereix al teixit empresarial serveis d’R+D aplicat, serveis tecnològics, consultoria tecnològica, formació d’alta especialització, desenvolupament de productes i serveis innovadors, i promoció i difusió de la innovació tecnològica.

+informació

Testimonials

MÉS TESTIMONIALS

Blog

Innovació amb propòsit

gener 28th, 2022|Comentaris tancats a Innovació amb propòsit

La innovació tecnològica està més que mai en el cor dels nous productes i dels serveis i en el propi funcionament dels processos de fabricació [...]

Una nova perspectiva innovadora

desembre 22nd, 2021|Comentaris tancats a Una nova perspectiva innovadora

Estem a punt de tancar aquest difícil 2021 i és hora de fer repàs a alguns dels fets i iniciatives més destacades de l’any. La [...]

Go to Top