Hall 2, stand G705

23 al 26 de maig del 2017

Eurecat, innovació en materials, processos i solucions intel·ligents pel sector de la construcció.

A Eurecat treballem junt a les empreses del sector de la construcció i la seva indústria auxiliar en projectes d’investigació aplicada i innovació per la creació i millora de materials i processos, sostenibilitat i solucions digitals.

Principals àrees de treball

Materials avançats:

Nous processos i materials amb noves prestacions

Construcció sostenible:

Economía circular i eficiència energètica

Transformació digital:

Tecnologia TIC per empreses cap a l’indústria 4.0

Inauguració
23.05.2017
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Descarrega’t el catàleg!

Hypermembrane

Producte totalment industrialitzat i estandaritzat per la construcció d’estructures arquitectòniques lleugeres de curta o llarga durada que necessiten reproduir superfícies de geometria no determinades i complexes. La solució constructiva és modificable en funció de diferents necessitats espaials, funcionals, ambientals o energètiques.

Aquesta nova solució revolucionaria ha sigut desenvolupada en el marc dels projectes Hypermembrane i HypermembraneDEMO (www.hypermembrane.net)

Rewastee

Rewastee: El primer material Termo-Acústic per construcció sostenible un material flexible únic que proporciona aïllament acústic i inèrcia tèrmica des dels residus EAF (Electric Arc Furnace) de la indústria siderúrgica.

Redueix els costos econòmics associats a la gestió d’aquests residus i l’impacte mediambiental del seu reciclatge. Tanmateix, aporta un valor afegit pel seu ús en el sector de la construcció per ser utilitzat en productes de construcció sostenible i d’altes prestacions.

Built2spec

Aquesta solució dona suport al disseny, la qualitat i l’execució en el procès constructiu d’edificis i infraestructures de manera integrada, mitjançant una plataforma virtual al núvol accessible via smartphone.

La plataforma ofereix un conjunt de tecnologies i tècniques innovadores per la inspecció automatitzada durant el procés de construcció:

  • Nous mètodes de modelatge 3D i captura d’imatge.
  • Integració de tecnologia BIM.
  • Nou mètode de control de qualitat automatitzada.
  • Tècniques per l’inspecció dels edificis a nivell tèrmic, acústic, de la qualitat de l’aire o de la temperatura.