Nutrició i Salut

Nutrició i Salut 2017-02-02T17:52:48+00:00

Nutrició i Salut Eurecat ofereix serveis científics i tecnològics a les empreses agroalimentaries en aspectes relacionats amb el consum d’aliments i la salut, especialment en el camp dels nutracèutics i els aliments funcionals.

Les línies de treball Nutrició i Salut inclouen l’assistència tècnica, el desenvolupament de projectes de R+D+i i els serveis tecnològics per les empreses. Aquests serveis inclouen els aspectes d’assessorament d’acord amb la normativa vigent i la comprovació de l’eficàcia dels aliments, extractes, nutracèutics i/o ingredients funcionals.

Investigació

Citrus

Estudi d’intervenció nutricional que vol comprovar els efectes saludables del consum de suc de taronja 100% natural sobre la pressió arterial, realitzat al centre des de setembre del 2015 fins el setembre del 2017.

Bioclaims

Identificar nous biomarcadors dels efectes i compostos dels aliments en la salut basant-se en noves tecnologíes biològiques.

Nutrició Molecular

Desenvolupem línies de recerca per a posar a punt metodologies que permetin descriure quina és la base molecular que explica l’actuació dels ingredients bioactius amb les biomolècules de l’organisme sobre les quals actuen.

Nutrició Personalitzada

Investiguem les interaccions gens-dieta condicionades pels diferents polimorfismes genètics, per avançar en el coneixement de l’efecte dels components dels aliments sobre diferents fenotips.

Serveis

bioinformatica eurecat

Multimedia

CITRUS

Premsa

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!