ALIMENTARIA 2021

Pàgina inicial/ALIMENTARIA 2021
Alimentaria 2020

ALIMENTARIA 2021

Eurecat participarà com a Partner a  la fira Alimentaria 2021 que aquest any tindrà lloc entre els dies 17 i 20 de maig a Fira de Barcelona, Gran Via.

Alimentaria és un esdeveniment internacional de referència per a tots els professionals de la indústria de l’alimentació, les begudes i el food service. Una cita obligada amb la innovació, les últimes tendències i la internacionalització del sector.

Alimentaria 2021, que tindrà lloc al recinte Gran Via de Fira de Barcelona, projectarà la innovació i la gastronomia com els seus valors de referència. El certamen seguirà compost pels salons carni (Intercarn), lacti (Interlact), conserver (Expoconser), del dolç i els aperitius (Snacks, Biscuits & Confectionary); de la dieta mediterrània, productes frescos, olis d’oliva i vegetals (Mediterranean Foods) i Food Service (Restaurama). Al costat d’ells, Grocery Foods reunirà les principals empreses de gran consum, i les últimes tendències es mostraran a Alimentaria Trends, que donarà cabuda a aliments delicatessen, orgànics i funcionals, entre d’altres. Lands of Spain, amb la millor producció autòctona espanyola; i el International Pavilion completaran l’oferta.

Visita la web de l’esdeveniment
 • 00

  dies

 • 00

  hores

 • 00

  minuts

 • 00

  segons

Data

17 - 20 maig 2021

Horari

All Day

Ubicació

Fira de Barcelona - Gran Via
Recinte Gran Vía. Av. Joan Carles I, 64 08908 L’Hospitalet de Llobregat Barcelona
Categoria

Organitzador

Fira de Barcelona
Go to Top