FormPlanet Open Call Seminari web

Pàgina inicial/FormPlanet Open Call Seminari web

FormPlanet Open Call Seminari web

En aquest seminari web l’equip del projecte FormPlanet presentarà i respondrà a preguntes i dubtes sobre la convocatòria oberta. Aquest seminari web que es durà a terme el dimarts 3 de març a les 12:00 h. té com a objectiu descriure els detalls de la convocatòria del projecte FormPlanet (criteris d’elegibilitat, procés de sol·licitud, serveis aplicables i beneficis per a els participants).

La convocatòria oberta de FormPlanet s’adreça a ajudar les pimes i grans empreses del sector de la fabricació de xapes a caracteritzar les propietats de xapa, predir el rendiment de les peces i evitar la pèrdua de producció, afrontant els propers reptes en matèria de formabilitat i avaluació de la qualitat de les peces.

La convocatòria per rebre sol·licituds està oberta i s’allargarà fins al 31 de març de 2021 amb fins a 140.000 euros en total de finançament per a pimes i empreses. Els sol·licitants poden proposar un problema que s’ha de resoldre amb l’oferta de FormPlanet i rebran serveis tècnics, assessorament i visibilitat a través dels canals del projecte.

FormPlanet proporcionarà als sol·licitants industrials metodologies avançades de proves per a una caracterització més precisa dels metalls, mesures no destructives en el procés i modelització.

AGENDA

• El projecte FormPlanet

• Serveis que es poden sol·licitar

• Presentació de la Convocatòria i procés de sol·licitud

• Sessió de preguntes i respostes

La sessió està organitzada per Eurecat, coordinador del projecte FormPlanet. Hi participaran com a ponents: Eduard Piqueras, coordinador del projecte i EU programme manager, Begoña Casas, investigadora de la Unitat de Materials Metàl·lics i Ceràmics i Adrià Serra, consultor del Departament de Consultoria.

Aquest projecte ha rebut finançament del programa de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea amb número d’acord: 814.517

 

Inscriu-t’hi en aquest enllaç

 

 

 • 00

  dies

 • 00

  hores

 • 00

  minuts

 • 00

  segons

Data

03 març 2021

Horari

12:00 pm - 1:00 pm

Ubicació

ON LINE
Go to Top