Forum Tecnologies i Innovació

/Forum Tecnologies i Innovació
Forum Tecnologies i Innovacio

Forum Tecnologies i Innovació

Eurecat participa en la 6a edició del Fòrum de Tecnologies i Innovació que tindrà lloc el 15 de novembre de 2018 al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta. Eurecat hi serà present mitjançant la seva unitat d’Advanced Manufacturing Systems.
El fòrum continua treballant envers la indústria 4.0, en aquesta ocasió centrada específicament en el sector de la Maquinària i el Packaging, un dels àmbits d’especialització de l’economia catalana.
L’objectiu de la jornada és dinamitzar les relacions entre empreses i agents d’innovació que treballen en aquests àmbits, i donar difusió entre el teixit industrial dels darrers avanços en tecnologies de digitalització i les aplicacions més innovadores en sistemes industrials.
El Fòrum, en aquesta sisena edició, és considerat l’esdeveniment de referència en el teixit industrial del territori. Pretenem anar més lluny, treballant sobre la base de la Quarta Revolució Industrial com a punt de partida per a compartir inquietuds i aportar solucions i projectes innovadors de mercat que donin resposta als reptes de les empreses.
Veure més informació i inscripcions

Data

15 Nov 2018

Horari

8:30 am - 2:00 pm

Més info

Llegir més
CEI Can Roqueta

Ubicació

CEI Can Roqueta
- Av. Can Bordoll, 119, 08202 Sabadell, Barcelona

Organitzador

Ajuntament de Sabadell
Registrar-se
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!