JORNADA INFO DAY: DIH-HERO Digital Innovation Hubs in Healthcare Robotics

/JORNADA INFO DAY: DIH-HERO Digital Innovation Hubs in Healthcare Robotics

JORNADA INFO DAY: DIH-HERO Digital Innovation Hubs in Healthcare Robotics

El proper 9 de juliol, tindrà lloc una jornada a Eurecat per presentar la Comunitat DIH-HERO de la ma de professionals d’àmbits tan variats com el Programes Europeus, la Robòtica i l’Automatització, l’eHealth o la Consultoria en Polítiques de Innovació.

DESCRIPCIÓ DE LA JORNADA

L’Info Day català del DIH-HERO presentarà aquesta xarxa europea de Digital Innovation Hubs (DIHs) en robòtica i intel·ligència artificial aplicades a eHealth, aportarà informació sobre oportunitats de finançament per al sector, oportunitats de networking i col·laboració, i sobre el DIH català en aquest àmbit.
Vine a conèixer les possibilitats que ofereix el nostre Hub i descobreix com la teva organització pot beneficiar-se de la Comunitat DIH-HERO.

PER QUÈ HAURIES D’ASSISTIR-HI?

T’interessa si ets una PIME vinculada a l’àrea de robòtica i intel·ligència artificial que treballi o vulgui treballar amb el sector eHealth; un usuari final d’aquestes tecnologies per al sector Salut (centres hospitalaris, residències, empreses d’assistència, etc.); o una gran empresa, associació, clúster o un altre tipus d’entitat que estigui relacionada amb l’eHealth que vulgui saber més sobre com vincular-se a la Comunitat o HUB català.

 

Data

09 Jul 2019

Horari

9:00 am - 12:00 pm
Eurecat Barcelona

Ubicació

Eurecat Barcelona
- Bilbao, 72, 08005 Barcelona

Organitzador

Eurecat
Telèfon
932381400
Email
info@eurecat.org
Website
http://eurecat.org

Deixeu un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada