JORNADA INFORMATIVA: ROBOT DAY Digital Innovation Hubs for Agile Manufacturing (DIH2)

El Robot Day català del DIH2 presentarà aquesta xarxa Europea de Digital Innovation Hubs (DIHs) en robòtica i intel·ligència artificial aplicada a Agile Manufacturing. També informarà sobre les oportunitats de finançament pel sector, oportunitats de networking i col·laboració, i sobre el DIH català en aquest àmbit.

Vine a conèixer les possibilitats que ofereix el nostre Hub i descobreix com la teva organització pot beneficiar-se de la Comunitat DIH2.

PER QUÈ HAURIES D’ASSISTIR-HI?

T’interessa si ets:

  • Una PIME, gran empresa o entitat tecnològica vinculada a l’àrea de robòtica i intel·ligència artificial que treballi o vulgui treballar amb la industria per aportar solucions per Agile Manufacturing.
  • Una gran empresa, associació, clúster o un altre tipus d’entitat que estigui relacionada amb la robòtica i la intel·ligència artificialque vulgui saber més sobre com vincular-se i/o sponsoritzar la Comunitat DIH2 o el HUB català.

A més, si ets una PIME industrial, tens un repte relacionat amb aquestes tecnologies i que vols implementar una solució innovadora a la teva empresa. En aquest cas podràs concertar una entrevista bilateral mitjançant el formulari d’inscripcions.

Consulta el programa i inscriu-te

Data

04 oct. 2019
Expired!

Horari

9:00 am - 12:30 pm
Eurecat Cerdanyola

Ubicació

Eurecat Cerdanyola
- Av. Universitat Autònoma, 23, 08290 Cerdanyola del Vallès, Barcelona

Organitzador

Eurecat
Telèfon
932381400
Email
info@eurecat.org
Website
http://eurecat.org
Go to Top