MedaWeek Barcelona 2018

MedaWeek Barcelona 2018 – Mediterranean Week of Economic Leaders

Eurecat col·labora en la co-organització de la MedaWeek Barcelona 2018, la trobada del Mediterrani més enfocada a la cooperació entre agents econòmics, socials i culturals de la zona. Així també, hi serem presents en l’Opening Oficial i com a moderadors en dos del Summits.

Durant els tres dies (21, 22 i 23 de novembre), MedaWeek Barcelona acollirà diversos fòrums temàtics i sectorials. En la passada edició, l’esdeveniment comptava amb més de 60 sessions de treball, i va comptar amb més de 1.500 assistents de tots els racons del món. Entre els empresaris i representants del sector privat, organitzacions de suport empresarial, com ara cambres de comerç i agències de promoció, autoritats polítiques i cobertura internacional de diverses agències de mitjans locals i estrangers. En conjunt, al MedaWeek Barcelona s’han vist participants de més de 36 països d’arreu del món i l’edició d’aquest any no és una excepció.

El Mediterrani experimenta grans canvis socials, polítics i econòmics que provoquen incerteses regionals comercials. Aquests canvis constitueixen una oportunitat per als països d’ambdós costats de la conca mediterrània enfortint i millorant la cooperació transfronterera. En particular, la regió ha de treballar per augmentar la competitivitat i, al mateix temps, aprofitar la diversitat regional que ofereix la Mediterrània, incloent el seu vast teixit social i recursos naturals.

Malgrat la seva història interconnectada i dinàmica, el Mediterrani és avui una regió molt fragmentada. Pateix una de les divisions per càpita més importants del PIB del món, així com models comercials desiguals. Per aprofitar el potencial socioeconòmic de la Mediterrània, la comunitat empresarial ha de mirar cap a la competitivitat a través d’una major sostenibilitat econòmica, una millor gestió dels recursos en els sectors agrícola i mediambiental i una millora de la infraestructura.

 

Consulta la web del congrés

Data

21 Nov 2018 - 23 Nov 2018

Horari

Durant tot el dia

Més info

Llegeix més

Lloc

Casa Llotja de Mar
- Passeig de Isabel II 1. Barcelona
Categoria

Organitzador

Cambra de Comerç de Barcelona
Telèfon
902448448
Email
info@cambrabcn.org
Website
https://www.cambrabcn.org/
QR Code