WORKSHOP: EL FUTUR DELS WEARABLES Aplicacions de l’electrònica impresa als wearables connectats a l’IoT

WORKSHOP: EL FUTUR DELS WEARABLES Aplicacions de l’electrònica impresa als wearables connectats a l’IoT

El Clúster Functional Print i la Plataforma 3NEO, juntament amb Eurecat, organitzen aquesta trobada orientada a fomentar la innovació i el desenvolupament tecnològic entre les empreses de l’àmbit de la impressió avançada i l’electrònica de consum i wearables.
L’objectiu és identificar oportunitats de mercat, pel que fa a productes i aplicacions concretes, que el sector d’electrònica impresa pugui oferir al sector dels gadgets i wearables on es necessiti l’electrònica flexible customitzada a mida i anàlisi de dades recollides durant el seu ús.

El workshop començarà amb una introducció sobre reptes i tendències i tot seguit es mostrarà el procés Design Thinking molt utilitzat en desenvolupament de nous productes. A continuació, es presentaran les capacitats dels participants i aplicacions d’interès en electrònica impresa i anàlisi de dades, així com les DEMANDES i NECESSITATS del sector d’electrònica de consum i wearables. Posteriorment es formaran grups de treball en què explorar els diferents reptes i oportunitats que puguin concloure en projectes d’interès i conseqüentment en nous desenvolupaments, negocis i nínxols de mercat.

DIRIGIT A:

  • Gerents,
  • Directors d’R+D
  • Directors Tècnics amb alta proactivitat i ganes d’innovar i diversificar en àrees de futur.

 

 

Data

03 oct. 2019
Caducat!

Horari

9:45 am - 5:00 pm

Ubicació

Eurecat Barcelona
Eurecat Barcelona
- Bilbao, 72, 08005 Barcelona

Organitzador

Eurecat
Telèfon
932381400
Correu electrònic
info@eurecat.org
Web
http://eurecat.org
Go to Top