WORKSHOP Innovation in the health sector: novel solutions, materials and technologies

Pàgina inicial/WORKSHOP Innovation in the health sector: novel solutions, materials and technologies

WORKSHOP Innovation in the health sector: novel solutions, materials and technologies

Eurecat, en el marc del projecte Optogenerapy, organitza aquest esdeveniment per presentar els darrers avenços en materials i tecnologies per a aplicacions sanitàries i mèdiques per satisfer necessitats clíniques no resoltes i avançar cap al desenvolupament de nous productes i serveis per millorar el benestar de les persones i augmentar la sostenibilitat en sistemes sanitaris actuals.

Durant l’esdeveniment, s’il·lustrarà el potencial de combinar l’optogenètica amb noves tecnologies funcionals d’impressió i electrònica per al desenvolupament de dispositius mèdics a través del cas d’èxit del projecte Optogenerapy. També abastarà les últimes novetats en plàstics biocompatibles, solucions tèxtils i altres materials per al sector sanitari i tecnologies actuals com el modelat per ultrasons per a la fabricació de dispositius mèdics complexos.

A més, l’esdeveniment inclourà una visita a la Plastronics Pilot Plant d’Eurecat, la primera d’aquest tipus a Europa que consta de dues sales netes que permeten combinar ordenadament diferents processos de fabricació amb un gran potencial per al desenvolupament d’aplicacions mèdiques.

Consulta el programa del workshop
 • 00

  dies

 • 00

  hores

 • 00

  minuts

 • 00

  segons

Data

24 Gen 2020

Horari

9:00 am - 1:00 pm
Eurecat Cerdanyola

Ubicació

Eurecat Cerdanyola
- Av. Universitat Autònoma, 23, 08290 Cerdanyola del Vallès, Barcelona

Organitzador

Eurecat
Telèfon
932381400
Email
info@eurecat.org
Website
http://eurecat.org