WORKSHOP Innovation in the health sector: novel solutions, materials and technologies

Pàgina inicial/WORKSHOP Innovation in the health sector: novel solutions, materials and technologies

WORKSHOP Innovation in the health sector: novel solutions, materials and technologies

Eurecat, en el marc del projecte Optogenerapy, organitza aquest esdeveniment per presentar els darrers avenços en materials i tecnologies per a aplicacions sanitàries i mèdiques per satisfer necessitats clíniques no resoltes i avançar cap al desenvolupament de nous productes i serveis per millorar el benestar de les persones i augmentar la sostenibilitat en sistemes sanitaris actuals.

Durant l’esdeveniment, s’il·lustrarà el potencial de combinar l’optogenètica amb noves tecnologies funcionals d’impressió i electrònica per al desenvolupament de dispositius mèdics a través del cas d’èxit del projecte Optogenerapy. També abastarà les últimes novetats en plàstics biocompatibles, solucions tèxtils i altres materials per al sector sanitari i tecnologies actuals com el modelat per ultrasons per a la fabricació de dispositius mèdics complexos.

A més, l’esdeveniment inclourà una visita a la Plastronics Pilot Plant d’Eurecat, la primera d’aquest tipus a Europa que consta de dues sales netes que permeten combinar ordenadament diferents processos de fabricació amb un gran potencial per al desenvolupament d’aplicacions mèdiques.

Consulta el programa del workshop

Data

24 gen. 2020
Expired!

Horari

9:00 am - 1:00 pm
Eurecat Cerdanyola

Ubicació

Eurecat Cerdanyola
- Av. Universitat Autònoma, 23, 08290 Cerdanyola del Vallès, Barcelona

Organitzador

Eurecat
Telèfon
932381400
Email
info@eurecat.org
Website
http://eurecat.org
Go to Top