Plastic Processing Pilot Plant

//Plastic Processing Pilot Plant
Plastic Processing Pilot Plant 2016-10-23T16:52:54+00:00

Plastic Processing Pilot Plant

Un referent internacional per a la transformació de materials plàstics

Eurecat-Ascamm compta, a Cerdanyola del Vallès (Barcelona), amb la planta pilot de noves tecnologies de transformació plàstica més gran del sud d’Europa.

La injecció de plàstics, així com altres processos de modelat de polímers, continua essent el procés industrial més important per a la replicació de peces degut a la gran llibertat geomètrica que permet i els costos reduïts que representa en volums grans de producció.

Aquests processos, dels quals Eurecat-Ascamm és un reconegut especialista a nivell nacional i internacional, han anat evolucionant i adaptant-se, donant lloc a diferents famílies com: Injecció Multicomponent, Assistida per gas (GAIM), Injecció-compressió, In-Mould Decoration (IMD), etc.

En totes elles, el centre tecnològic ofereix a la indústria experiència i capacitat tècnica i d’R+D orientada a la industrialització, l’assaig i la fabricació de pre-sèries.

ultrasion_centre

Tecnologia pròpia

Sonorus, la primera màquina comercial per moldejar micro-peces a través d’ultrasons

D’aquesta àmplia i reconeguda experiència, i en l’àmbit concret de la microinjecció i la miniinjecció, Eurecat-Ascamm ha desenvolupat un nou procés d’emmotllament per ultrasons basat en tecnologia USMTM (Ultrasonic Molding).

Sonorus és la marca de la nova màquina de microinjecció que comercialitza l’spin-off Ultrasion, i que està representant grans avantatges per a empreses tant nacionals com internacionals que ja l’han incorporat en els seus processos de fabricació.

Alhora, la màquina s’està millorant per Eurecat-Ascamm a través de projectes d’R+D, amb l’objectiu d’ampliar-ne les prestacions i aplicacions potencials.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!