Reimagine Textile

Reimagine Textile 2016-10-23T16:52:35+00:00
remagie_centre

Reimagine Textile

Reimagine Textile és la xarxa de col·laboració que connecta els principals agents al voltant del tèxtil per reimaginar-lo al segle XXI.

Els nous materials, processos de producció i canals, la proliferació de dades, dispositius i sensors i la hiperconnectivitat estan provocant una nova revolució del tèxtil.

Impulsat per Eurecat, el TecnoCampus Mataró i el Centre de Recerca i Transferència de Tecnologia Tèxtil de Canet de Mar, Reimagine Textile pretén ser un actor clau d’aquesta revolució, sumant tèxtil, tecnologia, innovació, talent, nous models de negoci, noves competències, disseny i digitalització.

Es tracta d’un ecosistema basat en una filosofia oberta: els seus membres col·laboren, comparteixen, co-treballen, co-creen, co-inverteixen, connecten.

Els 5 eixos de Reimagine Textile són la tecnologia, la indústria, la formació, l’emprenedoria i la inversió. Per això, està formada per empreses, emprenedors, centres tecnològics, Fablabs, escoles de disseny, universitats, inversors, mentors, incubadores, acceleradores, consultores i associacions.

El portafoli de serveis als membres de la xarxa inclou un laboratori d’innovació i prototips avançats, un radar tecnològic, serveis d’incubació, acceleració tecnològica i empresarial, mentoria, finançament, assessorament i suport en l’aproximació a mercat i als nous models de negoci , així com activitats de networking i divulgació.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!