Unmanned Systems Industrial Robotic Platform (USIRP)

Robòtica industrial avançada al servei de la indústria i els cossos de rescat

La plataforma de robòtica industrial basada en sistemes no tripulats està conformada per maquinària i per infraestructures punteres al servei de la indústria i de les organitzacions civils.

La USIRP va néixer fruit de la necessitat de disposar de vehicles terrestres, aeris o marítims sense persones (no tripulats) dissenyats especialment per complir tasques de caràcter civil o militar.

Aquests vehicles, coneguts genèricament com UGV (Unmanned Ground Vehicle) són usats en tasques repetitives, de transport o de treball en entorns bruts o perillosos on les persones no podrien fer la feina amb seguretat.

Eurecat-Ascamm ha desenvolupat un conjunt de robots integrats per assistir als equips de rescat en les tasques de detecció, de localització i de rescat de supervivents.

Els robots ICARUS són vehicles aeris, terrestres i marítims que realitzen tasques de mapeig ràpid, faciliten imatges en temps real de la zona i detecten víctimes a partir de termografies.

Eurecat-Ascamm ha desenvolupat també solucions de control i de navegació autònoma robusta que permet volar en condicions climàtiques adverses.