Encarem junts la nova normalitat amb les empreses

La crisi provocada pel coronavirus obliga a adaptar maneres de treballar, infraestructures i espais a les empreses per afrontar la nova normalitat; incloent la gestió del dia dia, el desenvolupament de diverses solucions tecnològiques (per exemple touchless) i l’impuls d’accions de transformació digital per potenciar els canals online. Eurecat dona suport en múltiples àmbits tecnològics per adaptar els requeriments i demandades de la nova normalitat amb les empreses.

Necessites que t’ajudem a adaptar el teu negoci a la nova normalitat?

Contacta’ns

Noves demandes i necessitats per encarar la nova normalitat per part de les empreses:

Productes i sistemes touchless

Eurecat preveu una alta demanda de sistemes de pulsació sense contacte en espais vinculats al transport públic, els llocs d’oci, mobiliari urbà, ascensors o oficines, arran de la pandèmia per donar resposta als nous hàbits de comportament que ha introduït el coronavirus.

Sectors relacionats amb la mobilitat i el transport com automoció, l’aeronàutic o el ferroviari, són alguns dels àmbits prioritaris. La plastrònica és una de les tecnologies que pot facilitar la substitució de botoneres tradicionals de contacte directe i superfícies tàctils per solucions contactless.

Descarrega’t el catàleg de serveis Touchless

Tractaments superficials viricides 

S’estima un important creixement en l’aplicació de recobriments amb propietats viricides sobre elements d’ús comunitari com manilles de portes, poms, passamans, agafadors, baranes, botons, interruptors, elements de bany i cuina, etc. d’hospitals, transport públic, residències, supermercats, restaurants, etc., per tal d’evitar o mitigar la infecció per contacte amb la SARS-CoV-2

Eurecat disposa del know how i de les instal·lacions per donar suport a les empreses que necessitin donar una ràpida resposta al mercat, mitjançant el desenvolupament i testeig de recobriments viricides davant de la SARS-Cov-2.

Descarrega’t el catàleg de Tractament de superfícies viricides

Detecta oportunitats de millora en els nostres Seminaris en línia:

Altres recursos per a les empreses:

Accelera PYME