Noves eines digitals adreçades principalment a professionals de la innovació que permetin la transformació digital del seu model de negoci.

El projecte AfterDigital Consultants proveirà els consultors d’eines avançades que els permetin posar en contacte oferta i demanda tecnològica i que, a més, ajudin les empreses a identificar oportunitats de col·laboració potencials basant-se en els seus reptes d’innovació.

El resultat del projecte serà una plataforma d’innovació oberta que incorporarà tecnologia de cadena de blocs per protegir la propietat intel·lectual de les idees i tècniques de mineria de dades i dades massives per ajudar els participants a detectar oportunitats de col·laboració.

El projecte permetrà millorar la comercialització dels serveis de consultoria i propietat industrial (PI) amb costos operatius més baixos i la reducció dels esforços en informes d’activitat, la qual cosa augmenta la productivitat i l’eficiència dels consultors digitals.

El projecte compta amb un consorci format per l’empresa Induct, Mind the Gap Talent, la Universitat de Girona i Eurecat, mitjançant el Departament de Consultoria i la Unitat de Data Science & Big Data Analytics.

Dades generals

Projecte

AfterDigital Consultants – Digitalització del Consultor Digital

Referència projecte

RTC-2017-6370-7

Programa i convocatòria

Projecte finançat pel MINISTERI DE CIÈNCIA, INNOVACIÓ I UNIVERSITATS i per la Unió Europea, en el marc de la convocatòria Retos-Colaboración del Programa Estatal de Investigació, Desenvolupament i Innovació Orientada als Reptes a la Societat, dins el Pla Estatal d’Investigació Científica i Tècnica i d’Innovació 2013-2016, amb l’objectiu principal de promoure el desenvolupament tecnològic, la innovació i una investigació de qualitat.

FEDER