AUREA 4.0 EURECAT

Estudi, desenvolupament i validació d’una passarel·la de pagaments híbrida per als principals clubs esportius del món.

El projecte Aurea 4.0 proposa una solució basada en blockchain per garantir l’autenticitat de totes les transaccions econòmiques que generen els principals clubs esportius, la seva immutabilitat, privacitat i escalabilitat, així com el nombre de transaccions per segon i minimitzant el cost per transacció.

Aquesta passarel·la de pagaments garanteix que les dades no puguin ser falsificades i que la custòdia i gestió de serveis siguin segures, afavorint la generació de nous serveis i mercats per als seus clients com la introducció dels actius NFT.

Eurecat participa en el projecte Aurea 4.0 amb la seva dilatada experiència en el camp del blockchain i els NFT. La Unitat d’IT&OT Security és responsable de la investigació i innovació d’aquestes tecnologies.

El consorci d’Aurea 4.0 també està participat per E&TB Group, una empresa especialitzada en gestió de programes d’incentius i esdeveniments, així com en la venda de paquets turístics esportius dels principals clubs de futbol europeus.

Dades generals

Projecte

Aurea 4.0 – Estudi, desenvolupament i validació d’una passarel·la de pagaments híbrida fent servir blockchain i actius NFT

Referència del projecte

CPP2021-009016

Programa i convocatòria

Projecte finançat pel Ministeri de Ciència i Innovació a través de la convocatòria “Projectes d’R+D+i en Col·laboració Publicoprivada”, Programa Estatal per a Impulsar la Investigació Científicotècnica i la seva Transferència, del Pla Estatal de Recerca Científica, Tècnica i d’Innovació 2021-2023, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència