chefmyself eurecat

El projecte CHEFMYSELF té com a objectiu principal desenvolupar un ecosistema de servei personalitzable i extensible (TIC) al voltant d’una solució de cocció automàtica per donar suport a les persones grans en la preparació dels menjars i el manteniment d’hàbits saludables d’alimentació. Un processador d’aliments amb una interfície accessible, adaptat especialment per la gent gran, els encoratjarà en la cura personal, d’acord a les seves necessitats nutricionals particulars, i una xarxa social centrada en el tema de l’envelliment saludable i l’alimentació, esdevindrà una eina per motivar-los a ser actius i mantenir les seves relacions socials existents i crear-ne de noves.

ChefMySelf donarà suport a persones grans en el desenvolupament de directrius culturalment apropiades per a una alimentació saludable, que contribueix a reduir els factors de risc associats a les principals malalties i augmentar els factors protectors de la salut durant tota la vida.
La solució proposada pel projecte ChefMySelf serà aplicable a tota Europa i serà culturalment adaptada als gustos de l’usuari. Així que la solució ha de satisfer les necessitats d’un dels col·lectius més creixents d’Europa: la salut de les persones grans que viuen soles.

Dades generals

Projecte
CHEFMYSELF – Solució assistencial per a la millora d’habilitats de cuina i nutrició per a gent gran

Programa i convocatòria
Minetur 2014 – Ministerio de Industria, Energía y Turismo