Contenidor modular que manté la temperatura del producte que conté durant un mínim de 5 dies de manera passiva, dotat d’intel·ligència i amb control remot.

El contenidor està pensat especialment per a la indústria farmacèutica i biotecnològica, que necessita transportar productes (químics, vacunes, teixits, assajos clínics, etc.) a una temperatura estable per mantenir-ne la integritat i la qualitat.

La solució de CoolPackaging 4.0 permet enviar elements que necessiten un control de temperatura sense haver de prendre precaucions, i fa que augmenti la seguretat al mateix temps que disminueixen els costos. A més a més, reutilitzar-lo generarà estalvis i farà que es malbaratin menys productes.

CoolPackaging 4.0 ha estat liderat per Inprous, especialista en solucions de logística i de transport personalitzat, Packaging Cluster i la Unitat de Desenvolupament de Producte d’Eurecat. Eurecat ha participat en el projecte en la fase de desenvolupament del primer prototip conceptual en la que s’han fet proves de funcionalitat i en la de desenvolupament d’un prototip final amb el qual s’han realitzat proves de funcionalitat finals com a pas previ a la industrialització.

Dades generals

Projecte

CoolPackaging 4.0. - Desenvolupament d'un contenidor modular que mantingui la temperatura controlada durant un mínim de 5 dies de manera passiva, dotat d'intel·ligència i amb control remot

Referència projecte

AEI-010500-2018-133

Programa i convocatòria

Projecte finançat pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme a través del clúster d’Agrupacions Empresarials Innovadores (AEI).