Project Description

CORE EURECAT

Desenvolupament d’una plataforma amb eines per promoure la competitivitat del petit comerç a través de la seva digitalització.

El projecte CORE impulsa una nova plataforma que ofereix als usuaris dues grans funcionalitats: l’autodiagnosi de la maduresa digital actual de cada comerç i orientació amb itineraris personalitzats segons el seu perfil i situació; i una segona funcionalitat de col·laboració oberta entre comerciants i agents rellevants.

En el marc del projecte es realitzaran diferents pilots als territoris socis en els quals hi participaran fins a 520 PIMEs de comerç per tal de provar les eines desenvolupades pel projecte.

El consorci del projecte, coordinat per la Federació Mercantil de Gipuzkoa, està format per Eurecat, AENKOMER: Empresari/es de Comerç i Serveis de Álava, l’Ajuntament de Pamplona, la Cambra de Comerç i Indústria Pau Béarn, la Cambra de Comerç i Indústria de Toulouse, Mairie de Toulouse i l’Escola Superior de Tecnologies Industrials Avançades (ESTIA).

Podeu consultar més informació sobre la licitació pública de concurs obert pels treballs de traducció i interpretació del projecte CORE en el següent enllaç: “Licitació pública CORE

Dades generals

Projecte

COmpetitive REtail – Millora de la competitivitat del petit comerç a través de la digitalització

Referència del projecte 

EFA350/19

Programa i convocatòria

Projecte finançat a través del programa POCTEFA (Programa INTERREG V-A Espanya-França-Andorra), programa europeu de cooperació territorial creat per fomentar el desenvolupament sostenible del territori fronterer entre els tres països.

Web del projecte

https://interreg-core.eu/