EL PAISATGE DELS GENIS EURECAT

Proposta turística per descobrir l’essència del paisatge que va inspirar l’obra i la personalitat d’Antoni Gaudí, Joan Miró, Pau Casals i Pablo Picasso a la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre.

El Paisatge dels Genis és una iniciativa per a la creació i el desenvolupament d’una oferta turística basada en la vinculació de quatre artistes universals amb quatre municipis de les comarques de Tarragona on van passar llargues temporades de la seva vida: Antoni Gaudí a Reus, Joan Miró a Mont-roig del Camp, Pau Casals al Vendrell i Pablo Picasso a Horta de Sant Joan.

El projecte té com a principal objectiu promoure el territori i l’economia local a través de la seva vinculació amb la figura dels genis, així com generar una imatge de destinació de turisme cultural a Costa Daurada i Terres de l’Ebre.

El punt de partida de la Ruta del Paisatge dels Genis, que està plantejada per fer-la per lliure, és la visita als museus i centres culturals dedicats als genis, que apropen i donen les claus per a interpretar les seves obres.

Eurecat participa en El Paisatge dels Genis a través del seu Departament de Consultoria.

LOGO EL PAISATGE DELS GENIS EURECAT

Dades generals

Projecte

El Paisatge dels Genis

Programa i convocatòria

Iniciativa impulsada pels ajuntaments de Reus, Mont-roig del Camp, el Vendrell i Horta de Sant Joan, juntament amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili a través de la Fundació PCT de Turisme i Oci de Catalunya

ODS relacionat

Signatura del conveni de col·laboració territorial