EUHubs4Data eurecat

Federació Europea de Big Data Driven Innovation Hubs per impulsar un espai de dades comú de referència a nivell europeu.

El projecte EUHubs4Data té com a objectiu consolidar un espai europeu de referència per a la innovació i experimentació de projectes i proves de concepte basades en dades; facilitant la col·laboració entre països, desplegant un catàleg compartit de serveis i solucions i facilitant l’accés a conjunts de dades en diferents territoris i sectors.

La nova federació impulsada en el marc del projecte està constituïda per 21 socis i 12 DIHs, tots ells referents en l’àmbit de la Intel·ligència Artificial i el Big Data, que ofereixen a les empreses un accés únic als seus coneixements i experiència. A més, la federació serà un nexe d’unió i col·laboració entre les diferents regions per a fomentar la innovació digital a Europa i convertir-se en un referent per a l’establiment dels Commom European Data Spaces.

EUHubs4Data, que compta amb la participació de la Unitat de Big Data & Data Science d’Eurecat liderant el paquet de treball sobre Community Building, està coordinat per l’Institut Tecnològic d’Informàtica (ITI) i format per 21 socis de 12 països europeus diferents.

Dades generals

Projecte

EUHubs4Data – Federació Europea de Data Driven Innovation Hubs

Referència del projecte 

H2020-DT-2019-2 – 951771

Programa i convocatòria

Projecte finançat a través del programa Horizon 2020 de la Unió Europea dins la convocatòria DT-ICT-05-2020 – Big Data Innovation Hubs

Web del projecte

https://euhubs4data.eu/