exorapi eurecat

El projecte EXORAPI té com a objectiu desenvolupar, implementar i validar un exosquelet de marxa per a ús terapèutic en els nens afectats de Distròfia Muscular de Duchenne. La finalitat és millorar la seva qualitat de vida i retardar l’empitjorament de la seva condició física.

L’equip que desenvolupa el projecte està format per un consorci multidisciplinar que reuneix tot el coneixement científic necessari en enginyeria i medicina per aconseguir dissenyar un exosquelet pediàtric que pugui ser utilitzat com a alternativa a la teràpia física de nens amb malalties neuromusculars greus.

Dades generals

Projecte

EXORAPI

Programa

RTC-2016-4728-1

Programa i convocatòria:

Projecte finançat pel MINISTERIO DE ECONOMÍA, INDUSTRIA Y COMPETITIVIDAD i per la Unió Europea en el marc de la convocatòria Retos-Colaboración del Programa Estatal de Investigación, Desarrollo e Innovación Orientada a los Retos de la Sociedad, dins el Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2013-2016, amb l’objectiu principal de promoure el desenvolupament tecnològic, la innovació i una investigació de qualitat.