FRAMEWORK EURECAT

Nova infraestructura de programari que permet l’avaluació de la qualitat d’imatges per segmentació i classificació amb algoritmes de Deep Learning.

El projecte Framework té l’objectiu de conceptualitzar, dissenyar i desenvolupar una infraestructura de programari que permeti l’avaluació de la qualitat de les imatges per a una segmentació i classificació d’algoritmes de Deep Learning, permetent mesurar el valor d’aquestes imatges segons l’exactitud de predicció de diferents algoritmes de segmentació i reconeixement.

La innovació impulsada pel projecte discerneix la qualitat de les imatges provinents dels satèl·lits després de ser comprimides i restaurades, per analitzar fins a quin punt poden modificar les imatges perquè no pateixin un deteriorament significatiu.

Framework, projecte liderat pel Satellogic, compta amb la participació de la Unitat de Tecnologies Multimèdia d’Eurecat que s’encarrega de tasques relacionades amb el disseny i la implementació dels algoritmes modificadors i restauradors d’imatges basats en Deep Learning, juntament amb el Grup de Codificació Interactiva d’Imatges (GICI) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Dades generals

Projecte

Framework– Avaluació de la qualitat d’imatges per segmentació i classificació amb algoritmes de deep learning

Referència del projecte 

RTC2019-007434-7

Programa i convocatòria

Projecte finançat pel Ministeri de Ciència i Innovació i per la Unió Europea, en el marc de la convocatòria Retos-Colaboración del Programa Estatal d’Investigació, Desenvolupament i Innovació Orientada als Reptes a la Societat, dins el Pla Estatal d’Investigació Científica i Tècnica i d’Innovació 2017-2020, amb l’objectiu principal de promoure el desenvolupament tecnològic, la innovació i una investigació de qualitat.