GreenCharge

El projecte GreenCharge proporciona a les ciutats innovadores solucions tecnològiques i models de negoci per a una implementació i gestió rentable de les infraestructures de càrrega per a vehicles elèctrics.

D’altra banda, GreenCharge proporcionarà als usuaris de vehicles elèctrics un servei per a la planificació de la càrrega, en el qual està inclòs una funció per fer una reserva a un equipament de càrrega i pagar el servei. La solució serà demostrada i avaluada a Barcelona, ​​Bremen i Oslo.

GreenCharge reduirà la necessitat de fer inversions per establir noves estacions de càrrega, reduir la por davant l’autonomia del vehicle per arribar a la destinació i potenciar l’ús d’instal·lacions de càrrega compartides.

En el projecte, Eurecat s’encarrega de desenvolupar el sistema de gestió de les infraestructures càrrega, com indicar l’estimació de la càrrega i desenvolupar algoritmes de Smart Management per unes infraestructures més eficients.

GreenCharge

Dades generals

Projecte

GREENCHARGE

Referència projecte

H2020-MG-2017-Two-Stages- 769016

Programa i convocatòria

Projecte finançat pel programa Horizon 2020 de la Unió Europea dins la convocatòria MG-4.2-2017 – Supporting ‘smart electric mobility’ in cities

European Comission Logo Horizon 2020