Greenomed eurecat

GREENOMED té l’objectiu de testar i transferir una metodologia de cooperació interregional enfocada als clústers que defineixi les bases per a la creació d’una xarxa interconnectada de plantes pilot regionals.

Els resultats del projecte GREENOMED permetran a les agrupacions regionals oferir serveis més avançats als seus membres, internacionalitzar la seva activitat i enfortir la relació amb les autoritats de la regió. Per altra banda, empreses i organitzacions es beneficiaran d’un procés estructurat per esdevenir protagonistes de conceptualització de plantes pilot en funció de les seves necessitats.

Resultats esperats:

• Una metodologia estructurada que permeti dissenyar i implementar plantes pilot, que puguis ser àmpliament adoptada per Clústers Europeus.
• Noves ofertes de serveis a clústers i altres intermediaris per augmentar les capacitats de les empreses per innovar en fabricació sostenible.
• Realització de projectes de plantes pilot que impulsin la innovació manufacturera sostenible a Europa.
• Política i marc institucional que recolzin l’accés a plantes pilot per a l’adopció de tecnologies verdes.

Pot unir-se a la comunitat GREENOMED si es una empresa, proveïdor de tecnologia, institut de recerca, clúster, policy maker o qualsevol altra entitat interessada en impulsar la fabricació verda i sostenible a les regions MED.

Dades generals

Projecte:

GREENOMED – Mediterranean Trans-Regional Cooperation for Green Manufacturing Innovation

Referència projecte:
1MED15_1.1_M2_072

Convocatòria i programa:

GREENOMED és un projecte europeu co-finançat pel Fons Regional de Desenvolupament Europeu (FEDER) dins el marc del programa INTERREGMEG, amb l’objectiu d’impulsar la fabricació verda i sostenible a les regions MED.

Contacte:

Twitter: @GREENOMED_EU

Facebook Greenomed