I-DAYS VIC EURECAT

Campionat europeu d’innovació en l’àmbit de la salut.

Els i-Days promouen la innovació en salut entre estudiants universitaris a través de desenes de programes d’un o dos dies que es realitzen en institucions acadèmiques europees.

Estudiants de tots els àmbits acadèmics reben una introducció a les eines pràctiques d’innovació en salut i competeixen en equips per abordar reptes de salut reals plantejats per EIT Health, organitzacions locals, empreses privades o start-ups.

L’equip guanyador de cada i-Day assisteix a l’Esdeveniment dels Guanyadors, una competició final que uneix estudiants de tota Europa.

Concretament, els i-Days Vic comencen amb l’objectiu de trobar solucions al repte de la democratització de l’accés a la salut auditiva, ideant respostes d’accessibilitat física, social o digital per a aquelles persones amb dèficits auditius.

Eurecat participa en els i-Days Vic a través de la seva Unitat de Digital Health, encarregada de tasques de dinamització i mentorització.

Els i-Days Vic estan organitzats per un consorci format per Eurecat, la Universitat de Vic, l’Institut de Recerca Germans Trias i Pujol, la Fundació TIC Salut Social i la start-up Kiversal.

L’objectiu és que els i-Days Vic es realitzin durant quatre anys consecutius, entre 2022 i 2025.

Dades generals

Projecte

i-Days Vic – Competició estudiantil per abordar els reptes de salut

Programa i convocatòria

Projecte finançat per la xarxa EIT Health de la Unió Europea