Iluminio Eurecat

El projecte ILUMINIO pretén assentar les bases per a la industrialització d’una nova generació de perfils d’alumini intel·ligents. ILUMINIO proposa demostrar la viabilitat de la impressió funcional sobre substrats rígids i metàl·lics com l’alumini.

La solució d’impressió digital sobre alumini d’ILUMINIO dotarà els perfils d’alumini de noves funcionalitats integrades al producte. A la vegada, el procés d’impressió serà industralitzable i compatible amb l’esquema productiu de l’empresa especialitzada en la fabricació de productes d’alumini Tecalum, que disposarà d’una posició avantatjosa per oferir productes mai vists al mercat.

Dades generals

Projecte

ILUMINIO

Referència projecte
RTC-2016-5466-3

Programa i convocatòria

Projecte finançat pel MINISTERIO DE ECONOMÍA, INDUSTRIA Y COMPETITIVIDAD i per la Unió Europea en el marc de la convocatòria Retos-Colaboración del Programa Estatal de Investigación, Desarrollo e Innovación Orientada a los Retos de la Sociedad, dins el Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2013-2016, amb l’objectiu principal de promoure el desenvolupament tecnològic, la innovació i una investigació de qualitat.