logimatic eurecat

Sistema de posicionament d’alta precisió per a l’automatització de vehicles de logística portuària. El projecte LOGIMATIC té l’objectiu d’augmentar la seguretat dels treballadors, reduir el marge d’error i millorar la productivitat i eficiència operativa de les tasques de càrrega i descàrrega.

El sistema que desenvolupa Logimatic està protegit contra ciberatacs i combina el senyal dels satèl·lits de navegació amb sensors per a la detecció d’objectes. Les demostracions dels resultats es provaran al port de Salònica, a Grècia.

El projecte està coordinat per Eurecat. Les principals contribucions del projecte es centren en la localització GNSS (Global Navigation Satellite Systems), particularment en la implementació d’una tècnica d’integració acurada en cooperació amb l’Institut de Robòtica Industrial (CSIC-UPC). L’algoritme explota els avantatges d’un acurat GNSS i SLAM (Simultaneous Localization and Navigation) en un entorn realista i difícil, com són les terminal de contenidors dels ports.

Logimatic és un projecte de 36 mesos de durada finançat per el programa Horizon 2020 de la Unió Europea en el que participen vuit socis d’Itàlia, Grècia i Espanya.

Logo Logimatic Eurecat

Dades generals

Projecte

Logimatic – Smart Port Vehicle Management

Referència projecte

H2020-Galileo-2015-1- 687534

Programa i convocatòria

Projecte cofinançat per la Unió Europea en el marc del programa Horizon 2020.

H2020 LOGO EURECAT