Nature4cities eurecat

NATURE4CITIES és un projecte de recerca i innovació, que té com a objectiu la creació d’una Plataforma de Referència per a Solucions Basades en la Naturalesa (SBN). Aquesta ofereix solucions tècniques, mètodes i eines que busquen facilitar la presa de decisions en la planificació urbana, abordant els desafiaments ambientals, socials i econòmics de les ciutats.

El projecte treballa per portar la naturalesa de nou a la innovació, la planificació i l’aplicació del pensament avançat. Aquest nou enfocament tècnic i de governabilitat implica models de col·laboració impulsats per ciutadans, investigadors, responsables polítics i líders de la indústria, utilitzant processos de co-creació i intercanvi de bones pràctiques.

En el projecte Nature4Cities, Eurecat contribueix amb la seva experiència en l’adquisició i processament de dades amb drons. Les imatges aèries captades per drons esdevenen una eina molt útil per a la Plataforma de Referència per a Solucions Basades en la Naturalesa (SBN) perquè permeten explorar globalment l’entorn natural d’una ciutat i proporcionen una bona manera de monitoritzar l’evolució de les accions urbanes.

Dades generals

Projecte

Nature4Cities – Nature Based Solutions for re-naturing cities: knowledge diffusion and decision support platform through new collaborative models

Referència projecte

H2020-SCC-2016-2017-SCC-03-2016

Programa i convocatòria

Projecte finançat per la Unió Europea en el marc del programa Horizon 2020.

H2020 LOGO EURECAT