NextGen Eurecat

Solucions i sistemes transformadors d’economia circular al voltant de l’ús de recursos en el sector de l’aigua. El projecte NextGen desafia el pensament i les pràctiques arrelats fent realitat innovacions sostenibles financerament.

Per aconseguir-ho, NextGen proporcionarà solucions tecnològiques, empresarials i de governança per a l’aigua en deu casos de mostra destacats a arreu d’Europa i tres socis adjunts a tot el món.

El projecte NextGen pretén accelerar, transferir i millorar les pràctiques d’economia circular a tot el món compartint les nostres experiències i percepcions col·lectives sobre el compromís dels ciutadans i els grups d’interès, els models empresarials i els serveis. Gràcies a un mercat i el desenvolupament dirigit d’activitats derivades es comercialitzaran solucions efectives.

El projecte inclou una sòlida associació d’empreses d’aigua, la indústria, pimes especialitzades, centres de recerca aplicada, plataformes tecnològiques i autoritats municipals i regionals. Per a cadascun d’ells, NextGen desenvolupa una cartera excel·lent de projectes de recerca i innovació i impulsa múltiples xarxes europees i mundials per aconseguir un impacte real. El projecte és dirigit i coordinat pel KWR, el centre de recerca del cicle de l’aigua dels Països Baixos. Eurecat coordina la part de feina tècnica del projecte amb l’objectiu de demostrar la viabilitat d’una solució tecnològica innovadora.

Dades generals

Projecte

NextGenCap a una nova generació de sistemes i serveis d’aigua per a l’economia circular.

Referència projecte

H2020-CIRC-2017-TwoStage- 776541

Programa i convocatòria

Projecte finançat pel programa de recerca i innovació Horizon 2020 de la Unió Europea amb número 776541.

H2020 LOGO EURECAT