web_img_nobelgrid

El projecte Nobel Grid té l’objectiu d’aportar eines i serveis TIC innovadors als actors de les Xarxes Elèctriques Intel·ligents per aconseguir preus més competitius per als productors i distribuïdors d’energia, així com xarxes elèctriques més estables i sostenibles, amb nous models de consum d’energia renovable.

La solució Nobel Grid permetrà abaratir costos als productors i distribuïdors d’energia i obrirà les portes a nous models de consum d’energia renovable. Nobel Grid és una solució integrada que permetrà nous models de consum d’energia amb la implicació directa del consumidor final.

La tecnologia desenvolupada en el projecte permetrà assolir una major qualitat de vida gràcies a la reducció d’emissions contaminants i augmentarà la competitivitat de les empreses mitjançant solucions TIC de gestió innovadora. En última instància, la recerca desenvolupada en el marc de Nobel Grid permetrà la implantació de noves polítiques energètiques i una millora de gestió del consum per crear xarxes més sostenibles.

Dades generals

Projecte

NOBELGRID

Programa
H2020-LCE-2014-3

H2020 LOGO EURECAT