optintegral eurecat

Optintegral impulsa nous processos de fabricació industrial de pantalles per augmentar la seva eficiència i abaratir el cost, a més de reduir l’emissió de gasos d’efecte d’hivernacle fins a la meitat.

El projecte Optintegral desenvolupa una solució sostenible i versàtil de fabricació de displays TOLAE LED amb finalitats publicitaris i de màrqueting amb integració híbrida en motlle. La innovació desenvolupada pel projecte permet una integració més fàcil del dispositiu, responent així a les demandes del mercat.

La tecnologia d’incrustració d’Optintegral permetrà desenvolupar pantalles més fines i amb un cost per metre quadrat fins a un 40% més baix. A banda, el nou producte emetrà la meitat de gasos d’efecte hivernacle en el seu procés de fabricació i permetrà reduir en un 40% el temps de sortida al mercat gràcies a la innovació en mòduls de fabricació.

Dades generals

Projecte

OPTINTEGRAL

Referència projecte
H2020-ICT-2014-1

Programa i convocatòria
Projecte finançat pel programa Horizon 2020 de la Unió Europea dins la convocatòria ICT-03-2014 – Advanced Thin, Organic and Large Area Electronics (TOLAE) technologies

H2020 LOGO EURECAT