POWER EURECAT

Plataforma Digital Social (DSP, per les seves sigles en anglès) per recollir les millors pràctiques i experiències en gestió de l’aigua en l’àmbit industrial, social i polític, per compartir-les amb experts del sector i ciutadans.

El projecte europeu POWER desenvolupa una nova plataforma digital gratuïta que permet consultar iniciatives de gestió hídrica que s’estan impulsant en diferents ciutats d’arreu del món i plantejar-ne debats entre experts i ciutadans, amb l’objectiu d’augmentar la consciència sobre la problemàtica de l’escassetat d’aigua entre la societat.

L’app de la plataforma POWER, que també està disponible en versió web, està estructurada en quatre grans eixos que versen sobre fenòmens meteorològics extrems, nivell de qualitat en l’aigua reutilitzada, estratègies de reducció en el consum d’aigua i variables relacionades amb la seva conservació.

La Unitat de Sostenibilitat d’Eurecat participa en el projecte estudiant l’impacte social i polític de les iniciatives lligades a la gestió de l’aigua i quina repercussió tenen sobre la ciutadania i les xarxes socials.

POWER, que compta amb un consorci de 12 socis, farà públics diversos casos d’èxit de l’àmbit de la gestió de l’aigua realitzats en diverses ciutats mundials, entre les quals hi ha Sabadell, juntament amb Jerusalem, Milton Keynes i Leicester.

Dades generals

Projecte

POWER – Consciència política i social sobre els reptes ambientals de l’aigua

Referència del projecte

H2020-ICT10c-2015 – 687809

Programa i convocatòria

Projecte finançat pel programa Horizon 2020 de la Unió Europea

Web del projecte 

https://www.power-h2020.eu/