premia eurecat

PREMIA desenvolupa un sistema que permet la combinació de les pròxims generacions de dispositius i plataformes sensorials, enfocats en el baix cost que aquests dispositius han de tenir per tenir una àmplia penetració.

L’usuari passa a ser el centre de la solució: mentre la intel·ligència artificial proporciona un anàlisi avançat de les dades per aconseguir els majors impactes en l’estalvi energètic, es pretén fomentar el paper actiu de l’usuari en la consecució d’un canvi d’hàbits de consum durador a través de la consecució de reptes i incentius.

Participen al projecte Vision Systems and Technologies S.L. (Coordinador), Sensing & Control Sytems S.L. i la unitat Smart Management Systems de Eurecat. El projecte, de dos anys de durada, va començar a l’octubre de 2015.

SMS-Eurecat desenvoluparà els mòduls d’intel·ligència artificial destinats a millorar l’eficiència energètica en l’entorn domèstic i d’oficines, i participarà activament en tota la fase de pilotatge per extreure el coneixement de les experiències d’usuaris i incorporar-los en successives actualitzacions dels mòduls desenvolupats.

Dades generals

Projecte
PREMIA – Plataforma para la Reducción de Energía Mediante Incentivos y Autoaprendizaje.

Programa i convocatòria
Retos Colaboración – 2015
RTC-2015-3784-3