REVEL-PARK EURECAT

Desenvolupament d’un nou sistema que facilita el control de paràmetres en gent gran i malalts de Parkinson amb l’objectiu de potenciar la personalització dels tractaments i millorar la qualitat de vida dels pacients.

El projecte REVEL-PARK, que aplica la tecnologia d’Internet de les Coses, recopila dades a partir de dispositius com sensors de moviment o altres paràmetres ambientals, i l’aporta als professionals per tal que puguin adaptar millor cada tractament mitjançant informació objectiva.

La informació recopilada pel projecte també permet que els cuidadors puguin prendre millors decisions i per tant, que els pacients o les seves famílies puguin viure amb més autonomia i amb millor qualitat de vida.

REVEL-PARK, que s’emmarca dins del projecte europeu ACTIVAGE, aprofita les plataformes Ekauri® i Ekenku®, desenvolupades per Eurecat, que permeten el seguiment remot d’hàbits, rutines i de l’estat de la salut de la gent gran o dependents en el seu dia a dia i a més, integra un innovador dispositiu mèdic, STAT-ON®, que permet mesurar paràmetres específics per a la malaltia del Parkinson

El projecte compta amb la participació d’Eurecat, juntament amb la Fundació Salut del Consorci Sanitari del Maresme, el Consorci Sanitari Alt Penedès i Garraf i l’empresa Sense4Care.

Dades generals

Projecte

REVEL – PARK: Plataformes d’IoT d’atenció remota pel monitoreig d’hàbits i la gestió de paràmetres vitals per persones grans i pacients amb PARKinson.

Referència del projecte 

H2020-IOT-2016-732679

Programa i convocatòria

Projecte finançat pel programa Horizon 2020 de la Unió Europea