SERICAPP EURECAT

Sistema expert de recomanació intel·ligent de contingut audiovisual per a pacients i professionals.

El projecte SERICAPP desenvolupa un sistema de recomanació de contingut audiovisual capaç d’avançar-se a les demandes dels usuaris i d’adaptar-se a les necessitats que puguin sorgir durant la seva trajectòria vital de salut i malaltia.

Aquest sistema té en compte les dades mediambientals dels usuaris, que són canviants en funció dels entorns on resideixen, així com les dades evolutives de les seves històries clíniques, tant genotípiques com fenotípiques.

El desenvolupament d’aquest software com a servei enriqueix les ontologies existents de manera automàtica, assegurant un control humà operacional i fent servir tècniques d’aprenentatge profund.

Eurecat participa en el projecte SERICAPP a través de la seva Unitat de Digital Health, encarregada d’investigar, dissenyar i desenvolupar noves metodologies basades en l’extracció d’informació mitjançant algoritmes basats en intel·ligència artificial.

A més d’Eurecat, SERICAPP està participat per l’empresa DigimEvo, que proporciona solucions digitals en l’àmbit de la salut.

Dades generals

Projecte

SERICAPP – Sistema expert de recomanació intel·ligent de contingut audiovisual per a pacients i professionals

Referència del projecte

CPP2021-008881

Programa i convocatòria

Projecte finançat pel Ministeri de Ciència i Innovació a través de la convocatòria “Projectes d’R+D+i en Col·laboració Publicoprivada”, Programa Estatal per a Impulsar la Investigació Científicotècnica i la seva Transferència, del Pla Estatal de Recerca Científica, Tècnica i d’Innovació 2021-2023, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència