skiwearable eurecat

Skiwearable és un braçalet de silicona que permet als esquiadors accedir a les estacions d’esquí de muntanya i monitoritzar la seva activitat física. El wearable és capaç d’obtenir registres de l’activitat física i posició de l’esquiador sense afectar la pràctica de l’esquí.

Skiwearable incorpora un GPS per al tracking dels esquiadors i etiquetes RFID. El dispositiu, a més, es connecta a través de Bluetooth amb una app des d’on es poden descarregar les dades dels trackings i és compatible amb la plataforma de Skitude, soci encarregat de l’explotació del producte.

En comparació amb altres dispositius de monitorització de l’activitat física, Skiwearable està pensat específicament per a esquiadors. Entre els seus beneficis es troben una major facilitat per accedir a les instal·lacions d’esquí i de muntanya només acostant la mà al lector i la possibilitat d’obtenir estadístiques avançades sense consumir la bateria del telèfon mòbil.

El projecte Skiwearable, liderat pel Clúster Català de la Indústria de l’Esport (INDESCAT), ha comptat amb la participació de les Unitats Tecnològiques de Desenvolupament de Producte i Impressió Funcional d’Eurecat.

 

Dades generals

Projecte

SKIWEARABLE – Wearable with GPS and RFID for Ski and Mountain Resorts

Referència projecte

AEI-010500-2017-32

Programa i convocatòria

Projecte finançat pel Ministeri d’Economia, Indústria i Competitivitat a través del clúster d’Agrupacions Empresarials Innovadores (AEI).

Pressupost i finançament

Pressupost: 144.032€
Subvenció: 72.752€

INDESCAT