Smartees eurecat

SmartEEs impulsa un hub d’acceleració tecnològica que té l’objectiu d’oferir a start-ups i pimes assessoria i accés a 35 solucions tecnològiques innovadores en l’àmbit de l’electrònica impresa, fotovoltaica orgànica, les pantalles flexibles i la il·luminació electroluminiscent, entre d’altres, que ajudaran a les empreses a desenvolupar nous productes amb un risc baix d’inversió.

En el marc del projecte s’han impulsat diferents convocatòries de finançament de projectes adreçades a petites i mitjanes empreses interessades en integrar l’electrònica flexible en els seus nous productes i serveis. A través d’aquestes convocatòries, els participants podien aconseguir fins a 100.000€ de finançament.

La iniciativa SmartEEs, finançada per la Unió Europea dins el programa marc Horizon 2020, està formada per 11 socis europeus i un Grup Assessor d’Innovació format per dues associacions, 34 clústers tecnològics, 8 inversors i 18 empreses industrials.

smartees logo

Dades generals

Projecte

SmartEEs – SMART Emerging Electronics Servicing DIH

Referència projecte

H2020-ICT-2016-2- 761496

Programa i convocatòria

Projecte finançat pel programa Horizon 2020 de la Unió Europea dins la convocatòria ICT-04-2017 – Smart Anything Everywhere Initiative

Web del projecte i més informació  

www.smartees.eu 

Open Calls

H2020 LOGO EURECAT