stop-it eurecat

Eines tecnològiques d’anàlisi i prevenció de riscos en infraestructures de subministrament d’aigua per contrarestar ciberatacs o riscos naturals, permetent comprovar l’eficàcia de les mesures actuals i proposar noves acciones pal·liatives o complemetàries per a preveure futures amenaces.

Entre les tecnologies que s’utilitzaran i desenvoluparan durant el projecte STOP-IT, s’inclouen la combinació i integració de tecnologies del mercat com sistemes d’alerta ciutadana i bloquejadors intel·ligents. A més, el projecte inclourà tecnologia més innovadora, com esquemes de blockchain per protegir dades sensibles o algoritmes de detecció de contaminacions de l’aigua.

El projecte STOP-IT, finançat per la Unió Europea en el marc del programa Horizon 2020, compta amb la col·laboració de vuit socis de set països europeus.

Dades generals

Projecte

STOP-IT  – Strategic, Tactical, Operational Protection of water Infrastructure against cyber-physical Threats

Programa i convocatòria

Projecte finançat pel programa Horizon 2020 de la Unió Europea dins la convocatòria CIP-2016-2017-1 “Prevention, detection, response and mitigation of the combination of physical and cyber threats to the critical infrastructure of Europe”.

Referència projecte

H2020-EU.3.7.4. Núm. 740610

H2020 LOGO EURECAT