ZINKCAT EURECAT

Nou protocol per a dissenyadors i agències de màrqueting que permeti crear un disseny connectat i millorar l’experiència de l’usuari.

El projecte ZINKCAT desenvolupa noves eines de base tecnològica adreçades a professionals de les indústries culturals i impulsa la recerca de noves vies d’innovació per personalitzar experiències i continguts, mitjançant l’anàlisi de dades. ZINKCAT genera un nou protocol de creació per a dissenyadors i agències de màrqueting que incorpora noves tecnologies en campanyes de comunicació amb l’objectiu de crear un disseny més connectat que millori i personalitzi l’experiència dels usuaris.

La innovació tecnològica impulsada pel projecte tindrà un important impacte en l’espectador ja que permet captar noves dades i convertir-les en leads efectius, augmentant vendes i millorant el tractament de l’audiència.

D’altra banda, el projecte té l’objectiu de consolidar Catalunya com un referent internacional en innovació i disseny, democratitzant l’accés a les noves tecnologies per part de dissenyadors i responsables de màrqueting.

El consorci està format per l’agència Creactivitat, líder del projecte, Barcelona Centre de disseny, Computer Vision Center (CVC), Konodrac i el Centre Tecnològic Eurecat que participa en el projecte a través de la Unitat d’Impressió Funcional i Dispositius Integrats, la Unitat de Tecnologies Audiovisuals i el Departament de Consultoria.

Dades generals

Projecte

ZINKCAT MKT –  Model d’innovació de màrqueting en processos de disseny

Programa i convocatòria

Projecte finançat per l’acreditació de Comunitat RIS3CAT i la selecció de projectes col·laboratius de recerca, desenvolupament i innovació, emmarcats en els àmbits sectorials de la RIS3CAT de les Indústries del Disseny o les Indústries Culturals i basades en l’experiència. Aquest projecte ha estat cofinançat per ACCIÓ, l’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa de Catalunya.