Serveis tecnològics

//Serveis tecnològics
Serveis tecnològics2018-02-01T07:57:57+00:00
Definició de prototips i pilots que esdevenen models innovadors, replicables, escalables i financerament viables amb l’objectiu de dotar-los de testeig funcional i de disseny.

Eurecat posa a disposició de les empreses l’equipament, infraestructures tecnològiques i laboratoris per al seus processos de desenvolupament tecnològic, assajos i certificacions de materials, dispositius, productes i processos.

· Automatització i Mecatrònica
· Laboratori Virtual de Millora de Producte
· Laboratori d’Avaluació Normativa
· Assistència Tècnica en Motlles i Processos
· Laboratori de Materials
· Laboratori de Tractament de Superfícies per a la Impressió funcional
· Laboratori d’Smart Objects
· Laboratori de Recerca, Tecnologia Tèxtil i Teixits d’Alt Rendiment
· Laboratori de Cultura i Turisme
· Laboratori de Visualització Virtual
· Laboratori d’Àudio
· Testeig i Certificació d’Apps

La producció de sèries curtes o preseries industrials és un complement necessari de la nostra oferta tecnològica i un servei essencial per a les empreses que necessiten un model d’industrialització proper al mercat i exposar les utilitats dels nous prototips davant el canal de distribució i agents propers.

Posem a disposició de les empreses una xarxa especialitzada de partners tecnològics per fer possibles els conceptes i prototips desenvolupats en fases anteriors i incorporar-los amb les majors garanties en les cadenes de producció existents.

A través d’aquestes línies de treball, desenvolupem o integrem tecnologies pròpies i externes en sistemes d’intel·ligència incorporats als productes i creats a mida de les necessitats de cada projecte.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!