ACCIÓ ha obert la convocatòria dels Cupons Indústria 4.0 per a la contractació de serveis per a la transformació tecnològica cap a la indústria 4.0. Es poden diferenciar dos tipus d’actuacions: Cupons de diagnosi 4.0 de fins a 8.000€ d’ajut i Cupons d’implantació 4.0 amb un ajut màxim per projecte de 20.000€.

Què són els cupons Indústria 4.0?

Els cupons d’Indústria 4.0 són cupons de descompte econòmic directe d’ACCIÓ per bescanviar per un servei expert d’innovació de la mà de proveïdors acreditats. Eurecat, com a entitat TECNIO és un dels proveïdors que poden ajudar a les empreses a emprendre aquests tipus d’actuacions, en aquest cas focalitzades en actuacions relacionades amb la Indústria 4..0: proves de concepte, actuacions que integrin tecnologies pròpies d’aquesta indústria com els sensors, la impressió 3D, estructures cloud computing o materials avançats.

Quines empreses poden sol·licitar els cupons?

Els cupons van dirigits a empreses amb un establiment operatiu a Catalunya i amb un mínim de 4 anys de vida a data de sol·licitud de l’ajut. L’ajut màxim pel Cupó de diagnosi industria 4.0 és de 20.000€ i de 8.000€ pel cupó de diagonosi.

Els projectes subvencionats es podran executar entre l’1 de gener de 2020 i el 30 de novembre de 2021 i es concedeixen per ordre cronològic de sol·licitud.

Actuacions financiables

Els cupons us permetran contractar amb Eurecat els següent serveis:

  • Cupó diagnosi indústria 4.0: Diagnosi que permeti la identificació d’oportunitats de millora que ajudin a les empreses a incorporar noves tecnologies i a fer un canvi estratègic, organitzatiu i cultural cap a la indústria 4.0 amb l’establiment de plans de transformació. Ajut màxim: 8.000 euros.
  • Cupó implantació indústria 4.0: Integració i testatge de tecnologies de la indústria 4.0, realització de proves pilot i accés a infraestructures tecnològiques, instal·lacions o arquitectures singulars. Ajut màxim de 20.000 euros.

Com sol·licitar-los?

Per sol·licitar-los i impulsar projectes amb Eurecat, només cal que contacteu amb la Unitat de suport públic a l’R+D+i empresarial (uspe@eurecat.org) el més aviat possible.

Descarrega’t la imatge en .pdf