cupons d'industria 4.0

Què són els cupons Indústria 4.0?

Els cupons d’Indústria 4.0 són cupons de descompte econòmic directe d’ACCIÓ per bescanviar per un servei expert d’innovació de la mà de proveïdors acreditats. Eurecat, com a entitat TECNIO és un dels proveïdors que poden ajudar a les empreses a emprendre aquests tipus d’actuacions, en aquest cas focalitzades en actuacions relacionades amb la Indústria 4.0: proves de concepte, actuacions que integrin tecnologies pròpies d’aquesta indústria com els sensors, la impressió 3D, estructures cloud computing o materials avançats.

Quines empreses poden sol·licitar els cupons?

Els cupons van dirigits a pimes amb un establiment operatiu a Catalunya. L’ajut màxim pel cupó de Diagnosi indústria 4.0 és de 20.000€ i de 8.000€ pel cupó de Diagonosi.

Actuacions financiables

Els cupons us permetran contractar amb Eurecat els següent serveis:

  • Cupó Diagnosi indústria 4.0: Diagnosi que permeti la identificació d’oportunitats de millora que ajudin a les empreses a incorporar noves tecnologies i a fer un canvi estratègic, organitzatiu i cultural cap a la indústria 4.0 amb l’establiment de plans de transformació. Ajut màxim: 8.000 euros.

  • Cupó Implantació indústria 4.0: Integració i testatge de tecnologies de la indústria 4.0, realització de proves pilot i accés a infraestructures tecnològiques, instal·lacions o arquitectures singulars. Ajut màxim: 20.000 euros.

Eurecat, proveïor acreditat

Actualment Eurecat té 23 assessors acreditats en el marc dels programes d’ACCIÓ en diferents àrees d’expertesa i àmbits sectorials RIS3CAT: Tecnologia, Estratègia, Operacions i Organització, Economia circular, Gestió de la Innovació i Indústria 4.0, entre d’altres.

Per tant, Eurecat pot actuar com a proveïdor acreditat en diferents categories dels cupons a la competitivitat empresarial com: cupons de Diagnosi Indústria 4.0, cupons d’Implantació Indústria 4.0, cupons de Tecnologia, cupons d’Economia circular, cupons de Noves iniciatives disruptives o cupons de Gestió i processos d’innovació.

La publicació prevista de la nova convocatòria de Cupons a la competitivitat empresarial d’ACCIÓ serà el proper mes de març 2021.