Sessió a Terres de l’Ebre: 15 de novembre de 2023

Sessió a Costa Daurada: 29 de novembre de 2023
De 10.00 a 13.15 h

Les accions de promoció tenen un pes important dins les estratègies de màrqueting i comercialització de les destinacions i empreses turístiques. Disposar d’eines per avaluar l’eficiència de les diferents accions realitzades, així com el seu impacte, pot contribuir altament a la millora de la presa de decisions. Aprendre sobre tipologies de mètriques i sistemes de monitoratge dels resultats de les accions de promoció, especialment en un entorn digital, és l’objectiu d’aquest taller pràctic. Aprofundirem en recursos i eines útils, així com compartirem bones pràctiques en aquest àmbit.

Organitzen:

CONTINGUT

  • Introducció al monitoratge en Màrqueting Digital Turístic

  • Eines de monitoratge

  • Definició d’indicadors clau d’acompliment (KPIs) i objectius

  • Com mesurar el trànsit i el comportament dels usuaris

  • Avaluació i optimització d’estratègies

  • Estudi de cas i exercicis pràctics

DOCENT

Gonzalo López, fundador i director de Màrqueting de Touristcheck 360

Consultor en màrqueting digital especialitzat en el sector del turisme, compta amb més de 20 anys d’experiència en analítica digital, planificació estratègica i gestió de campanyes de màrqueting turístic.

És llicenciat en Publicitat, postgraduat en Màrqueting Estratègic i en Artificial Intelligence and Machine Learning for Business per Southampton University, a més de professor d’“eMarketing for Hospitality Industry”, “Tourism Marketing” i del màster MUDET al CETT de Barcelona.

També ha participat com a consultor en projectes estratègics de màrqueting turístic digital per a diversos organismes de promoció turística a Llatinoamèrica i Europa, així com per a institucions supranacionals (OMT, UNDP i Banc Mundial). A més, és assessor a diferents empreses del sector.

LLOC

SESSIÓ A TERRES DE L’EBRE
Data: 15 de novembre de 2023
Horari: De 10.00 a 13.15 hores
Espai: Aula 118 del Campus Terres de l’Ebre de la URV (Av. Remolins, 13-15 – Tortosa)

SESSIÓ A COSTA DAURADA
Data: 29 de novembre de 2023
Horari: De 10.00 a 13.15 hores
Espai: Aula 1.5 de la Facultat de Turisme i Geografia de la Universitat Rovira i Virgili (C/Joanot Martorell, 15 – Vila-seca)