A Eurecat despleguem tot el potencial de la computació quàntica

Les nostres innovadores solucions de programari estan dissenyades per ajudar:

Investigadors, enginyers i empreses aprofiten el potencial dels sistemes quàntics per resoldre problemes complexos que fins ara no tenien solució.

El nostre equip d’experts aporta una combinació única de coneixements de física quàntica, informàtica i desenvolupament de programari per oferir el programari de computació quàntica més avançat del mercat.

Afegiu-vos a la nostra revolució quàntica i experimenteu avui mateix el poder de la informàtica quàntica!

Experiència

Aprenetatge quàntic automàtic

 • Desenvolupament i implementació d’algorismes quàntics per a tasques d’aprenentatge automàtic, com ara l’agrupació, la classificació i la regressió.

 • Accés a simuladors quàntics i maquinari d’última generació per dur a terme experiments d’aprenentatge automàtic.

 • Col·laboració amb els clients per identificar casos d’ús de l’aprenentatge automàtic quàntic que puguin comportar un avantatge competitiu.

Optimització quàntica

 • Desenvolupament i aplicació d’algorismes quàntics per a problemes d’optimització, com ara el problema del viatjant de comerç, l’optimització de carteres i la planificació logística.

 • Accés a simuladors quàntics i maquinari d’última generació per dur a terme experiments d’optimització.

 • Col·laboració amb els clients per identificar casos d’ús d’optimització quàntica que puguin proporcionar un avantatge competitiu.

Consultoria de computació quàntica

 • Assessorament a clients sobre els últims avenços en computació quàntica i com poden aplicar-se al seu negoci.

 • Col·laboració amb els clients per desenvolupar un full de ruta sobre computació quàntica que s’ajusti als seus objectius a llarg termini.

 • Formació i educació sobre conceptes, algorismes i eines de computació quàntica.

Secció d’experts

 • Desenvolupament d’algorismes d’aprenentatge automàtic quàntic per a aplicacions com ara el reconeixement de patrons i l’anàlisi de dades.

 • Optimització de programari quàntic per a problemes d’optimització quàntica, com ara l’optimització de carteres i la programació.

 • Prestació de serveis de consultoria a clients per implantar computació quàntica, inclosa la identificació de casos d’ús, la selecció de maquinari i el desenvolupament de programari.

Serveis

Desenvolupament de programari quàntic

Servei que consisteix a desenvolupar solucions de programari quàntic a mida per als clients segons les seves necessitats específiques, com ara el desenvolupament d’algorismes per a l’aprenentatge automàtic quàntic o solucions per a problemes d’optimització.

Assessorament quàntic

Servei que consisteix a assessorar i orientar els clients sobre com poden implantar les tecnologies de computació quàntica en els seus negocis. Això inclou des de l’avaluació de la viabilitat de la computació quàntica segons els seus respectius contextos fins a la selecció de maquinari i programari, passant pel desenvolupament i adopció d’un full de ruta

Projectes més rellevants

L’objectiu de Quantum és desenvolupar programaris de computació quàntica que es puguin fer servir en aplicacions pràctiques, com ara l’optimització, l’aprenentatge automàtic, la criptografia i la simulació.

Els resultats d’aquest projecte són:

 • Desenvolupar programari de computació quàntica que es pugui usar per a aplicacions pràctiques.
 • Demostrar el potencial de la computació quàntica per resoldre problemes complexos.
 • Fomentar la col·laboració i l’intercanvi de coneixements dins de la comunitat de la computació quàntica.

Dins de la xarxa AI4ES, Eurecat col·labora amb l’Instituto Tecnológico de Informática (ITI, coordinador de la xarxa), la Fundación Centro Tecnológico de la Información y la Comunicación (CTIC) i Tecnalia amb la recerca, desenvolupament i transferència de les tecnologies digitals que permeten el tractament i l’anàlisi intel·ligent de dades.

Una part de la col·laboració consisteix a treballar plegats en l’aprenentatge automàtic quàntic. L’objectiu d’aquesta col·laboració és desenvolupar nous algorismes i tècniques quàntics per a tasques d’aprenentatge automàtic que puguin aprofitar la potència de càlcul superior dels ordinadors quàntics.

Equip Computació Quàntica

Adan Garriga

Investigador Principal de la Línia de Recerca de Computació Quàntica

És doctor en Física Teòrica per la Universitat de Barcelona i té un màster de l’EAE Business School. Ha estat professor a la Universitat de Barcelona, la Universitat de les Illes Balears i la Universitat Pompeu Fabra. En aquesta última universitat va ser subdirector dels estudis d’informàtica. És autor de més de vint publicacions científiques sobre física, matemàtiques i acústica en revistes indexades. Ha estat investigador principal de diversos projectes europeus.

Actualment és el director de la Unitat de Tecnologies Audiovisuals i investigador principal de la línia de recerca de Computació Quàntica.