Plastic Processing Pilot Plant

///Plastic Processing Pilot Plant
Plastic Processing Pilot Plant2018-03-14T10:44:48+00:00

Plastic Processing Pilot Plant

Un referent internacional per a la transformació de materials plàstics

Eurecat compta, a Cerdanyola del Vallès (Barcelona), amb la planta pilot de noves tecnologies de transformació plàstica més gran del sud d’Europa.

La injecció de plàstics, així com altres processos de modelat de polímers, continua essent el procés industrial més important per a la replicació de peces degut a la gran llibertat geomètrica que permet i els costos reduïts que representa en volums grans de producció.

Aquests processos, dels quals Eurecat és un reconegut especialista a nivell nacional i internacional, han anat evolucionant i adaptant-se, donant lloc a diferents tècniques com la com: injecció multicomponent, injecció assistida per gas (GAIM), injecció-compressió o In-Mould Decoration (IMD).

El centre tecnològic ofereix a la indústria experiència i capacitat tècnica orientada a l’assaig, fabricació i industrialització, amb les tecnologies de transformació de plàstics més innovadores.

ultrasion_centre

Tecnologia pròpia

Sonorus, la primera màquina comercial per moldejar micro-peces a través d’ultrasons

Amb aquesta àmplia i reconeguda experiència en la transformació de plàstics, i concretament en l’àmbit de la microinjecció i la mini injecció, Eurecat-Ascamm ha desenvolupat un nou procés d’emmotllament per ultrasons basat en tecnologia USMTM (Ultrasonic Molding).

Sonorus és la marca de la nova màquina de microinjecció que comercialitza la spin-off Ultrasion, i que està representant grans avantatges per a empreses tant nacionals com internacionals que ja l’han incorporat en els seus processos de fabricació.

Alhora, la màquina s’està sent millorada per Eurecat a partir de projectes d’R+D, amb l’objectiu d’ampliar-ne les prestacions i aplicacions potencials.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!