Tèxtil

Tèxtil2016-10-23T16:52:44+00:00

Productes, materials, tecnologies i sistemes digitals innovadors

Eurecat, el soci de la indústria tèxtil i sectors afins per fer front als seus reptes d’innovació

Eurecat ofereix un servei a la indústria tèxtil i sectors afins.

Els serveis d’ R+D aplicats a la cadena de valor de la indústria tèxtil, sense oblidar a les empreses de fabricació de maquinària i acabats, són part fonamental per a la creació de teixits tècnics amb propietats avançades i d’alt rendiment.

Els fils i teixits són materials que permeten el desenvolupament o integració de noves funcionalitats que incrementen o s’afegeixen a les propietats originals d’aquest material. Eurecat pot crear teixits d’alt rendiment que aporten en cadascun dels seus mercats de referència un valor afegit que l’usuari final aprecia i recompensa.

La innovació en processos, la maquinària disponible, la capacitat de modificació i processament de fibres, els sistemes de prototipatges i escalats industrials, i les instal·lacions i els laboratoris especialitzats en proves i assajos, fan d’Eurecat el soci tecnològic preferent  perquè el sector tèxtil afronti els seus propers reptes d’innovació.

Eurecat posa a disposició de les empreses del sector tèxtis i afins la possibilitat de treballar amb equips mixts (empresa - centre) tant en les instal•lacions pròpies com en les de l'empresa.

El centre compta, a Mataró i Canet de Mar, amb instal•lacions amb equipament industrial equivalent a la indústria real, control de processos i personal qualificat i experimentat amb perfil empresarial.

Nous productes, materials, tecnologies i processos orientats al sector tèxitl i empreses afins

NADSL (SHAD)

Teixit electró tèrmic per a seient de motocicleta.

Kibuc

Teixit electró tèrmic per a tapisseria.

Relats

Teixit metàl·lic de apantallament electró magnètic per aviació.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!