Ara ja és possible crear prototips i fabricar peces singulars o sèries curtes de metall en formes complexes!

La màquina ISF (Incremental Sheet Forming) d’Eurecat ofereix un nou servei de tecnologia des de la fabricació de prototips i sèries curtes, fins la transferència complerta de tecnologia a les empreses, que inclou una màquina feta a mida per donar servei a les seves noves necessitats de fabricació.

A diferència dels processos convencionals, la principal avantatge de ISF d’Eurecat és que no requereix d’inversió en eines costoses, com troquels.

La tecnologia es basa en dos conceptes de fabricació:

  • Formació incremental 3D: la peça es forma com a resultat de lleugeres deformacions aplicades successivament capa per capa mitjançant el programa CAM.
  • Fabricació ràpida: la peça es pot crear fer directament des de l’arxiu 3D, sense necessitat de fer servir eines, accelerant així el procés de producció com les tecnologies de fabricació additiva 3D.

Aplicacions de tecnologia ISF: fulla de metall inclosa

L’ús principal de la tecnologia de conformat incremental de xapa és la producció de prototips i sèries curtes de peces de xapa.

Pots utilitzar diferents materials de treball per la tecnologia ISF, com:

  • Alumini (anoditzat per formes complexes)

  • Acer convencional

  • Acer d’alta resistència

  • Acer inoxidable

  • Aliatges de titani

Procés incremental de conformat de xapa

La tecnologia ISF d’Eurecat té com a objectiu principal produir peces singulars o sèries curtes, sense utilitzar troquel

INDÚSTRIA DEL TRANSPORT

Fabricants de peces automotrius, aèries, marines i ferroviàries.

ARQUITECTURA I INTERIORISME

ISF per la producció en exclusiva de peces úniques

INDÚSTRIES DE TRANSFORMACIÓ DE METALLS

Empreses de transformació de xapa metàl·lica que treballen per companyies que fabriquen productes amb una carcassa de xapa metàl·lica o vehicles especials com cotxes singulars, ambulàncies, autocars, etc.

CONTACTE

Li agradaria saber més sobre la tecnologia ISF?

Eurecat ofereix serveis de disseny i construcció de maquinària ISF que satisfà les seves necessitats específiques. També podem fabricar peces a les instal·lacions d’Eurecat a Cerdanyola (Barcelona).

rafaelle caminati eurecat

Rafaelle Caminati

Tel. +34 686 748 454
rafaelle.caminati[at]eurecat.org